• etusivu
 • uutiset
 • betoni
 • rakentaminen
 • yhteystiedot
 • linkit
 • Suomeksi
 • På svensk
 • Auf Deutsch
 • In English
Timo Lääperi

Timo Lääperi timo.laaperi@timolkjav.fi
gsm: +358 50 432 8932

Timo Lääperi

Simo Lääperi simo@timol.fi
gsm: +358 40 754 8805

TimoL koneet ja varusteet Oy
Etel. Rautatiekatu 16 aB 36
00100 Helsinki - FIN
+358 (0)50 432 8932
timo.laaperi@timolkjav.fi
www.timolkjav.fi

Y-tunnus: Y-2432914-2

 

Uutiset

Pematin korkeapainepesuri BHS DKX 1.25 kaksoisakselisekoittajaan Joutsenon Elementti Oy:lle  (27.6.2016)

TimoL koneet ja varusteet Oy toimittaa kansainvälisesti tunnetun saksalaisen Pemat Mischtechnik GmbH:n valmistamasta monipuolisesta tuotevalikoimasta uusimman teknologian planeettasekoittajat, rengaskaukalosekoittajat, kartiosekoittajat sekä erityyppiset tasavirtaus Zyklos-sekoittajat. Toimitusohjelmaame kuuluvat myös Pematin valmistamat sekoittajien korkeapainepesulaitteet, kiviaineshissit, ym. betoniasemalaitteet. Uusimpana sekoittajatuotevalikoimaan kuuluvat PMPM Multimix sekoittajat erikoisesti korkealuokkaisten väribetoni-, rouhe- ja itsetiivistyvien (ITB) betonimassojen ja muiden erikoismassojen tehokkaaseen sekoitukseen. Itsetiivistyvien betonimassojen sekoitusaika on vain 35 sekuntia.

Kesällä 2016 toimitimme Joutsenon Elementti Oy:lle BHS-kaksoisakselisekoittajaan (tyyppi DKX 1.25) Pematin uuden korkeapainepesulaitteiston. Pemat PHR-korkeapainepesuri tekee BHS-sekoittajan raskaan puhdistuksen merkittävästi helpommaksi ja nopeammaksi. Sekoittajan välipesut tuotantotaukojen tai erilaisten massojen välillä ovat joka hetki mahdollista. Pesurin työpaine on 100 baria, joka säästää pesuveden tarvetta ja irrottaa likakertymät tehokkaasti.

pemat

Pemat-korkeapainepesulaitteisto on moduloitu rakenne, joka voidaan räätälöidä yksilöllisesti erilaisten käyttöolosuhteiden vaatimusten mukaisesti. Me puhdistamme eri valmistajien betonisekoittajat, materiaalihissit, betoninkuljetuskuupat, välisäiliöt ja paljon muuta.

PHR-korkeapainepesusysteemiin sisältyvät korkeapainepumppuyksikkö, tarpeellinen määrä 3D-pesusuuttimia, korkeapaineputkisto ja venttiilit, käsipesuletku- ja suutin, kaikki työturvallisuuskytkimet ja painepesurisysteemin täydellinen ohjauskaappi. Lisätietoja saat TimoL koneet ja varusteet Oy:ltä. Katso myös www.pemat.de.


TimoL laajentaa tarjousvalikoimaansa!  (1.1.2015)

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme ja olemme nyt valmiina tarjoamaan kilpailukykyisiin hintoihin Teidän tuleviin investointeihinne yhtä lailla kuin päivittäisen tuotannon tarpeisiin mm. seuraavat tuotteet:

 • Eurobend GmbH – hakasautomaatit, kieppiteräksen oikaisu- ja katkaisuautomaatit, kierrehaka-automaatit, verkkohitsauslinjat, jne.,
 • FC MAschinen – koneet pihakivien, betonilaattojen, muurikivien, yms. jalostukseen, Facelift-harjakoneet, erilaiset vanhennuslinjat, kalibrointikoneet, UV-lakkapinnoituslinjat, hiomakoneet, yms.
 • FEAL Progetti – edulliset SEAM-betoniteräsleikkurit ja -betoniterästaivuttimet sekä yhdistelmäkoneet, joissa leikkurit ja taivuttimet samassa koneessa, jne.
 • HEBAU GmbH – Microgel-happogeelit, CSE-pintahidastimet, Prowall-graffitisuojapinnoite, Colorfrech- ja Colortec-impregnointiaineet, Hydromix Fluid 50 (estää kalkkihärmeen), jne.
 • NOEplast – muottimatriisit, pitkäkestoiset matriisit, laaja valikoima kuviovaihtoehtoja arkkitehtibetonipinnoille, yms.
 • Pemat GmbH – planeettasekoittajat, korkeapainepesurit, Zyklos-tasavirtasekoittajat, jne.
 • Techno Split – pihakivien, betonilaattojen sekä luonnonkiven halkaisukoneet (giljotiinit), halkaisulinjat, yms.
 • TESTING GmbH –betonilaboratoriolaitteet rakennus- ja betoniteollisuuden tutkimukseen ja laadunvalvontaan, myös laboratoriokalusteet, yms.
 • Terhoeven GmbH – Hambi-betoniteräsverkkojen katkaisu- ja taivutuskoneet, yms.


Italialaiset Feal Progetin betoniteräsleikkurit, taivuttimet ja yhdistelmäkoneet harjateräksen katkaisuun ja taivutukseen!  (10.12.2014)

Italialainen Feal Progetti on yli 30 vuoden kokemuksella kehittänyt ja valmistanut SEAM-betoniteräksen käsittelykoneita harja- ja betoniteräksen katkaisuun ja taivutukseen. SEAM-harjateräsleikkurit halkaisijaltaan ø 64 mm:iin ja SEAM-harjaterästaivuttimet halkaisijaltaan ø 60 mm:iin saakka.

Tunnusomaista monipuoliselle SEAM-konevalikoimalle, josta löytyvät toimintavarmat koneet taloudelliseen työmaa- ja teollisuuskäyttöön, on vähäinen huoltotarve ja helppokäyttöisyys. SEAM-teräsleikkurit ja -taivuttimet ovat kaikkialla maailmassa rakennus- ja betoniteollisuuden ammattilaisten käytössä.


Eurobendin langanoikaisuautomaatti Ruskon Betoni Oy:n uuteen betoniputkitehtaaseen Hollolaan  (02.08.2012)

Ruskon Betoni Oy:n betoniputkien raudoitusten valmistuslinjalla otetaan kuluvan syksyn aikana käyttöön EUROBEND GmbH:n kehittämä ja valmistama kieppiteräslangan oikaisu- ja katkaisu-automaatti, jossa Ø5–10 mm:n kieppiteräslanka oikaistaan ja katkaistaan määrämittoihin ohjelman mukaisesti.

Kone on varustettu yhdellä patentoidulla elektronisesti ohjatulla 4G -oikaisuroottorilla, jossa on kuusi hyperbolisesti profiloitua oikaisurullaa. Oikaisuroottorin rungon vaakasuoran kiertoliikkeen ja sisäänrakennettujen oikaisurullien pyörintäliikkeen tuloksena tapahtuu spiraalinmuotoinen, pituusakselin suuntainen langan oikaisu. Yhtäaikainen langansyöttö ja -oikaisu varmistavat erinomaisen oikaisutuloksen.

40 % pienempi energian kulutus, kuin perinteisissä rullaoikaisumenetelmissä, joissa oikaisu tapahtuu kiinteillä oikaisuelementeillä. Hyperbolisesti profiloidut oikaisurullat eivät vaurioita eikä kuumenna juurikaan langan pintaa ja oikaisurullat ovat hyvin pitkäikäisiä. Mekaaninen, yksinkertainen, ja nopea langanhalkaisijan vaihto sekä minimaalinen huoltotarve. Roottorin usein toistuvat säädöt, jotka perinteisissä oikaisusysteemeissä ovat yleisiä, eivät ole tarpeellisia. Säätö on tarpeellista vain, kun langanhalkaisijaa muutetaan.

Langan syöttönopeus voidaan säätää 10–100 %. Täten tuotanto voidaan joustavasti soveltaa tehtaan kulloisenkin tarpeen mukaisesti. Koneen melutaso (dB) on alhainen. Koneen elektroniikkaa mahdollistaa sen käytön myös ilman jatkuvaa käyttäjän paikallaoloa, joka voi tehdä sillä aikaa tuotteiden siirtoja, ym. alueella tarpeellisia töitä.

Lisätietoja saat TimoL koneet ja varusteet Oy:ltä, timo.laaperi@timolkjav.fi. Katso myös www.eurobend.com.